Par-ky Menen 2017-2018
  • Par-ky Menen
  • Par-ky Menen
Volley Menen
Prefaxis

Activiteiten

Dominique Baeyens

VIP-diner + boekvoorstelling Dominique Baeyens

Donderdag 22 februari - 19 u

Par-ky Menen is fier u in West-Vlaamse première uit te nodigen op de voorstelling van het boek 'Coachen met gezond verstand' in combinatie met een VIP-diner.

Auteur Dominique Baeyens, onvervalst icoon uit de Belgische volleysport, behaalde in zijn carrière van 25 jaar liefst 8 landtitels, 3 bekers en 1 Europabeker. In België werd hij acht maal coach van het jaar. De jonge Baeyens werd na een rugblessure trainer bij Zellik en Knack Roeselare. Na zijn 8 landtitels bracht hij de nationale ploeg in 4 jaar naar hogere regionen: eerst in het WK en nadien loodste hij in zijn afscheidsmatch de Belgen netjes naar het EK.

“Een coach moet altijd zoeken naar innovatie, hoe klein ook, alleen al om je spelers alert te houden. Op topniveau kan je je spelers geen twintig procent beter maken, maar ga je voor één à twee procent. Dat maakt het verschil.”

Topcoach Baeyens combineerde succesvol psychologisch inzicht, wetenschappelijke input en zijn talent om telkens een groep mensen te boetseren tot een hecht team. Een heldere en originele visie die ook waardevol is voor wie een bedrijf of organisatie leidt.

Op donderdag 22 februari komt Dominique Baeyens zijn boek voorstellen in de showroom van  onze gewaardeerde sponsor Garage Paul & Tom Descamps (Bruggestraat 568).

Het VIP-diner wordt verzorgd door restaurant Oud Stadhuis (Geluwe).

Programma:

19u: ontvangst en aperitief met exquise hapjes

19u45: Coachen met gezond verstand - Dominique Baeyens

20u30: diner

- Gepofte polderaardappel met handgepelde grijze garnaal, fijne tuinkruiden en blank botersausje
- Skrei kabeljauw, risotto van quinoa, schorseneren, bouillon van sjalot en schaaldieren
- Koffie en zoetjes

Prijs: 55 euro (passende wijnen inbegrepen)

Inschrijven: Bo Decramer 0475 49 43 47 (manager@volleymenen.be)
Mogelijkheid tot aankoop van gesigneerd boek