Par-ky Menen
  • Par-ky Menen
  • Par-ky Menen
  • Par-ky Menen
Volley Menen
Prefaxis

Nieuws

Menen ook onderuit tegen Ooigem

14 november 2017

Na de blamage in de bekerwedstrijd in en tegen Rembert Torhout B, moesten we deze week uitzonderlijk al op vrijdagavond aan de bak. De reservewedstrijd stond al om 19u30 gepland. Te vroeg voor de meeste werkende spelers van de ploeg. Gelukkig was Par-Ky C bereid om in te springen en deze wedstrijd grotendeels voor hun rekening te nemen. Hiervoor zijn we hen heel dankbaar! Bedankt ook aan de...

Bekerblamage in Torhout

4 november 2017

De bekercompetitie en Par-Ky B is geen geslaagd huwelijk. Vroeger werd een bekerwedstrijd vaak gezien als de laatste hindernis voor een aantal vrije weekends. Eerlijk: vorig seizoen hebben we zelfs even overwogen om ons niet meer in te schrijven voor deze competitie. Nog een extra vrij weekend weet je wel. Toch treden we dit seizoen opnieuw aan in de beker. Zelfde verhaal als anders zou je...

Par-ky B onderuit in Gits

30 september 2017

Na de opsteker tegens Bredene stond dit weekend een verplaatsing naar Gits op het programma. Citivo zakte vorig seizoen terug uit 2de divisie. Dit seizoen verwacht de ploeg opnieuw mee te draaien bovenaan het klassement in 1ste provinciale. Een niet te onderschatten tegenstander dus.

Reservewedstrijd: 0-3

Voor het eerste dit seizoen kunnen we rekenen op onze beide setters...

Par-ky B houdt punten thuis tegen Bredene

23 september 2017

Voor de eerste thuismatch van het seizoen ontvangen we onze vrienden uit Bredene. De 4de van afgelopen seizoen. We wisten op voorhand dat het geen eenvoudige wedstrijd zou worden. Vorig jaar verloren we twee keer (0-3 thuis en 3-2 in Bredene). Met de steun van een talrijk opgenomen publiek was iedereen gebrand op een goede prestatie.

Reservewedstrijd: 2-1

De middag begon...

Par-Ky B verliest openingswedstrijd in Beernem

16 september 2017

Na een door omstandigheden moeilijk vorig seizoen, starten we dit seizoen met een nieuwe trainer-coach: Cedric Odvart. In het tussenseizoen verloren bovendien we 3 spelers Jonas Lefevere (Wervik-Geluwe), Felix Bauduin (recreatief) en Jari Evenepoel (gestopt). Met Jonas Devos (Knack Roeselare) trokken we een jonge setter met potentieel aan.

Op de openingsspeeldag van de competitie...