Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Als VIP naar MENEN BEACHT!

Menen beacht 2016
6 juli 2017

Volgende week deze tijd liggen 4 beachvolleyvelden te wachten om ingespeeld te worden. Goed 800 ton zand - of 30 volle vrachtwagens - zal dan van de Waalvest een echt beachdorp gemaakt hebben.

Op donderdagavond krijgen de recreanten de eer om het zand in te wijden, op vrijdagavond staat het bedrijventornooi geprogrammeerd.

In het weekend geven de specialisten het beste van hun kunnen. Bij de mannen voeren Koekelkoren - Van Walle het deelnemersveld aan, maar ook Menenaars Anshel Ver Eecke en Lars Maddens mogen hopen op een goede prestatie. Bij de dames is het duo Mouha - Gielen de gedoodverfde favoriet.

De finales op zondag beginnen om 17 uur. En daar kan jij als VIP naartoe. Like daarvoor onze Facebookpagina en deel er het bericht. Tussen alle deelnemers worden 2 x 2 winnaars verloot. Zij genieten aan de rand van het veld, met drank en hapjes in de hand, mee van beachvolleybal van het hoogste niveau.

O ja, dit evenement is volledig gratis. Voor de kinderen is er een reuzezandbak en springkasteel. Voor de volwassenen sfeer, drank en voor het eerst ook een eetdorp.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.