Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Anshel Ver Eecke ook volgend seizoen bij Par-ky Menen

Anshel Ver Eecke
23 mei 2017

Par-ky Menen is verheugd dat de club ook volgend seizoen op de diensten van Anshel Ver Eecke zal kunnen rekenen. De nog altijd maar 25-jarige Menenaar tekende bij voor 1 jaar en begint zo aan zijn achtste seizoen bij de ploeg waar hij meteen na zijn studies aan de volleybalschool in Vilvoorde aan de slag ging.

Samen met Jelle Sinnesael is Ver Eecke ondertussen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare clubspeler met een trouwe achterban. In het seizoen 2015-2016 werd hij nog verkozen tot Volleystar van het Jaar. Een eer die hij dit jaar - mede door een aanslepende blessure - aan kapitein Sinnesael moest laten.

Op basis van zijn ervaring op het hoogste niveau wordt Anshel komend seizoen een sleutelspeler in de aanval, maar zeker ook in het achterveld. Afgelopen weekend won hij nog samen met Tim Lemmens de beachmanche in Hechtel-Eksel.

Door de contractverlenging van Ver Eecke is de spelerskern voor 2017-2018 compleet. Die telt volgend seizoen 12 in plaats van 11 spelers:

  • Blijvers: Jelle Sinnesael, Anshel Ver Eecke, Janusz Górski, Lars Maddens, Loïc Van de Pontseele
  • Nieuwkomers: Gilles Vandecaveye (Marke-Webis), Basile Andriessen (VDK Gent), Rune Fasteland (Apeldoorn), Julien Winkelmuller (Río Duero), Xavi Folguera (Teruel), Jop Vercruysse (Waasland), Rait Rikberg (Tartu)
Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.