Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Bo Decramer nieuwe algemeen manager van Par-ky Menen

Bo Decramer
4 november 2017

Op 1 november 2017 werd Bo Decramer aangesteld tot de nieuwe ‘algemeen manager’ van Par-ky Menen. Bo zal deze opdracht uitvoeren samen met zijn huidige functie van ‘commercieel manager’. Naast de coördinatie van de algemene gang van zaken binnen de club blijft hij dus ook de contacten met de sponsors verzorgen.

Nadat Par-ky Menen het seizoen 2016-2017 zonder algemeen manager afwerkte en de diverse taken onder het bestuur verdeelde, drong de nood aan een verbindende figuur zich steeds meer op. Die 'missing link' tussen de spelersgroep, de sportieve en medische staf en het bestuur wordt nu dus ingevuld door Bo.

“Iedere verantwoordelijke binnen Par-ky Menen is op zijn of haar gebied goed bezig. Toch miste de club uiteindelijk een link tussen alle verantwoordelijken en na een jaar zetelen in het dagelijks bestuur ga ik in op deze nieuwe uitdaging”, aldus Bo Decramer. “Dat doe ik met zeer veel goesting en gedrevenheid, want Par-ky Menen is een attractief project met heel veel potentieel. Niet alleen op sportief vlak, maar ook als ‘community’ en als dynamisch uithangbord voor Groot-Menen.”
 
Bo(udewijn) Decramer (°Wervik 1960) is licentiaat politieke en sociale wetenschappen. Na zijn studies werkte hij enkele jaren als public relations voor De Standaard en Het Nieuwsblad. Daarna stapte hij als zelfstandige in de communicatie- en evenementensector en in die periode creëerde hij onder meer De Pré Historie Live voor Radio 2. Hij is ook mede-oprichter van het Centrum Ronde van Vlaanderen, het belevingsmuseum in Oudenaarde. De jongste jaren verzorgde hij het management van diverse artiesten en acteurs.

Succes!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.