Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Goede uitgangspositie in de beker

Par-ky Menen
7 november 2018

Caruur Volley Gent - Par-ky Menen: 0-3

Setstanden: 21-25,21- 25,21-25

In de kwartfinale van de Beker van België ging Par-ky Menen gisterenavond op bezoek bij Caruur Volley Gent. Ondanks de enigszins verrassende overwinning van Gent tegen Leuven dit weekend, mocht de verplaatsing op papier geen probleem worden. En dat werd het ook niet. De heenwedstrijd van de kwartfinale werd dan ook vrij vlot binnengehaald met 0-3. Als we volgende week de terugwedstrijd winnen in de hel van Mijende, plaats Par-ky zich voor de halve finale, waarin  normaal een dubbele confrontatie met Lindemans Aalst wacht.

Coach Ratko Peris voerde één wissel door in zijn basiszes in vergelijking met afgelopen zondag: Andriessen kreeg de voorkeur op De Beul. Met Stuer en De Vries stonden daarnaast nog twee spelers met een Gents verleden tussen de lijnen.

De ganse wedstrijd kende eigenlijk hetzelfde scenario. In begin van iedere set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar onder impuls van een sterke De Vries bouwden de bezoekers telkens een kloof uit die Dedeyne & co niet meer konden dichten.

Bij Par-ky Menen zagen we weer wat progressie en dat doet maar het beste verhopen voor de komende weken en maanden waarin Par-ky Menen aan de slag moet op Europees vlak, in de nationale competitie en uiteraard de beker.

Komende zaterdag wacht een nieuwe duel tegen Caruur Volley Gent, deze keer voor de reguliere competitie.

Speelden voor Par-ky Menen: Folguera, Sinnesael, Ver Eecke, Demirovic, De Vries, Andriessen en libero Stuer
Kwamen in: De Beul en Vaskelis

(Pluto)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.