Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Lowie Stuer wordt nieuwe libero, Anshel en Lars verlengen

Lowie Stuer
20 maart 2018

Na de contractverlengingen van Ratko Peris en Xavi Folguera en de inkomende transfer van Yentl Bille, krijgt Par-ky Menen 2018-2019 steeds meer vorm: Lowie Stuer komt namelijk over van VDK Gent en Menenaars Anshel Ver Eecke en Lars Maddens verlengden hun contract.

Libero Lowie Stuer (22) tekent een overeenkomst voor 2 jaar bij Par-ky Menen. Hij volgt zo de Leie stroomafwaarts van Oostakker naar Menen. Stuer kan zowel als receptie-hoek als als libero uit de voeten, maar bij Menen zal hij uitgespeeld worden op de liberopositie.

Met de komst van Stuer kiest Par-ky Menen voor een jonge, talentvolle Belg die stabiliteit moet brengen in het achterveld. Als international beschikt Stuer ondertussen ook over internationale ervaring. Zo werd hij vorige zomer na het EK in Polen nog verkozen tot beste libero. 

Personalia:

  • 24/11/1995, Beveren-Waas
  • 194 cm
  • Vorige clubs: Knack Roeselare, Precura Antwerpen, VDK Gent

De club is zeer tevreden dat Lowie Stuer kiest voor Menen, maar we zijn minstens even verheugd met de contractverlengingen van Anshel Ver Eecke (2 jaar) en Lars Maddens (1 jaar).

Anshel Ver Eecke (26) begint volgend seizoen aan zijn negende (!) seizoen bij Menen. Van clubliefde gesproken. Elk jaar ontpopt hij zich verder als stabiele factor in receptie, verdediging en opslag en pikt hij aanvallend ook elke wedstrijd zijn punten mee.

Ook Lars Maddens blijft nog minstens een jaar in zijn thuisstad spelen. De 21-jarige Menenaar kan dit seizoen quasi elke set op een invalbeurt rekenen en kan ook volgend jaar blijven groeien onder de vleugels van Ratko Peris en de ervaren Xavi Folguera.

De kern van volgend seizoen ziet er voorlopig als volgt uit: Xavi Folguera en Lars Maddens (spelverdeling), Jelle Sinnesael (midden), Anshel Ver Eecke (receptie-hoek), Lowie Stuer en Yentl Bille (libero)

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.