Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Menen maakt zich op voor Europese topavond

Olympiacos Piraeus
14 februari 2018

Kalimèra!

Sinds gisteren zijn de toppers van Olympiacos Piraeus in het land. Heimelijk keken we toe naar hun eerste training en de gegevens op de ploegfiche bleken te kloppen.

Even groot als de reuzen van Urengoy zijn de Grieken niet, maar het basisteam haalt wel een gemiddelde lengte van 201 cm (tegenover 195 cm voor het Menense zestal). Aan de opslag bij Piraeus worden verwacht: spelverdeler Drzyzga (197 cm), opposite Oivanen (198), receptie-hoeken Rauwerdink (200) en Aleksiev (203) en middenmannen Böhme (212) en Petreas (200).

Een internationaal gezelschap zijn de bezoekers zeker. De basisploeg telt slechts 2 Grieken, maar verder 1 Nederlander, 1 Pool, 1 Bulgaar, 1 Fin en 1 Duitser. Met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar heeft Olympiacos ook ervaring op overschot. Ter vergelijking: Par-ky is gemiddeld 25 jaar jong.

Opgelet!

De signalen in het straatbeeld en op de sociale media, de voorverkoop en de reservaties doen vermoeden dat Parkyopolis vanavond wel eens vol zou kunnen lopen. Kom dus goed op tijd, zeker als je nog geen ticket hebt (opslag om 20u30). We voelen aan onze kleine teen dat de Griekse supportersdelegatie er al voor de wedstrijd aan zal beginnen. 

Praktisch

  • Abonnees en sponsors kunnen nagenoeg allemaal hun vertrouwde zitje innemen. Een deel van blok A moet wel ingeschoven worden, maar deze abonnees kunnen aan dezelfde kant in het midden zitten.
  • Jeugdspelers kunnen supporteren vanuit hun traditionele vak bij dj Gert.
  • Alle bezoekers met kaart uit de handelaarsactie en losse tickets zitten samen in blok C. Nadat ze een ticket hebben gekocht of kaart hebben afgegeven, lopen ze dus rechtdoor.

Last call: VIP-diner

Nog geen eten voor vanavond? Of geen zin om te koken? Er zijn nog een tiental plaatsen over voor het VIP-diner. Inschrijven kan nog tot de middag bij Bo Decramer (0475 49 43 47). 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.