Abonnementenverkoop

mp1 ploegfoto decospan volley team menen

02 september 2019

De Volleystars hebben hun eerste schooldag al twee weken achter de rug, maar vandaag trappen we wel de abonnementenverkoop op gang!

ABONNEMENTSPRIJS ZAKT NAAR 99 EURO!

Enkele maanden geleden hing de toekomst van de club nog aan een zijden draadje. Vandaag zijn we blij en trots tegelijk dat we weer abonnementen kunnen aanbieden. En wel aan een aangepast - lees: verlaagd - tarief. Voortaan krijgt u voor 99 euro toegang tot alle thuiswedstrijden in Vauban! We maken daarbij geen onderscheid meer tussen de zij- en hoofdtribune en ook de korting voor 60+ valt weg. 

WAAROM DEZE PRIJSDALING? 

Omdat we nu eenmaal dit seizoen geen Europees spelen en omdat er 2 ploegen minder zijn in de EuroMillions Volley League. Die 2 matchen minder betekenen dat wij 2 wedstrijden minder de bar kunnen openhouden, maar toch willen we onze supporters 'waar voor hun geld blijven bieden', namelijk: minstens 12 wedstrijden voor 99 euro. In de wetenschap dat de prijs aan de deur stijgt naar 12 euro, doe je dus wel degelijk 'profijt' met een abonnement.

SPECIAAL TARIEF VOOR STUDENTEN: 49 EURO

Misschien heb je het wel al gemerkt, maar de voorbije seizoenen is het jeugdvak in de buurt van onze dj altijd goed gevuld. Die jonge garde zorgt voor sfeer, enthousiasme en is een belangrijk deel van de toekomst van onze club. Daarom kost een studentenabonnement voortaan slechts 49 euro. Dit tarief geldt voor alle scholieren uit het middelbaar (vanaf 12 jaar) en voor alle universiteits- en hogeschoolstudenten die hun studentenkaart kunnen voorleggen. 

RESERVEER JE ABONNEMENT ONLINE OF OP DE WIELTJESFEESTEN

Heb je er zin in gekregen? Reserveer dan nu je zitje via deze link. Overschrijven kan op rekening van Topvolley Menen (BE70 9501 3099 7825).

Kom je je abonnement vastleggen op de Wieltjesfeesten (of bevestig je deze week via bovenstaande link), dan bieden we je nu zaterdag met plezier een gratis drankje aan in ons fandorp in de Kortrijkstraat. Ook inschrijven voor de paella kan trouwens nog steeds.

GEEN AFHAALDAGEN MEER

In tegenstelling tot de voorgaande jaren, hoeven jullie je abonnement niet meer te komen afhalen. Wij zorgen ervoor dat je het voor de eerste wedstrijd hebt ontvangen.

PRIJZEN ABONNEMENTEN SEIZOEN 2019-2020

  • Volwassenen: 99 euro
  • Vanaf 12 jaar en studenten: 49 euro
  • VIP: 260 euro

INBEGREPEN

  • alle thuiswedstrijden uit de EuroMillions Volley League (7)
  • de play-offs + plaatsingswedstrijd (4)
  • de thuiswedstrijden van de Beker (minstens 1)
  • 1 keer Member to Member in de loop van het seizoen
  • openingsreceptie

Vragen?
Lid of sponsor worden?