Afscheid van clubicoon Marc Beghein

mp1 marc

14 april 2020

Er zijn zo van die momenten dat een artikel op deze website onmogelijk kan weergeven wat iemand voor onze club heeft betekend. Dit is zo'n moment. Want met Marc Beghein verdwijnt een absoluut icoon uit onze volleybalfamilie. Marc overleed op 77-jarige leeftijd in het ziekenhuis in de nacht van zondag op maandag.

Meer dan 50 jaar was Marc lid van het bestuur nadat hij zelf voor de collegeploeg had gespeeld. Al die jaren stroomde het volleybalbloed hem door de aderen. Sponsoring ophalen, spelers scouten, events organiseren, de pers te woord staan, pinten tappen, de zaal klaarzetten, vergaderen, ... allemaal heeft hij het gedaan. Als een echt boegbeeld van de club.

Ook na zijn hartinfarct miste Marc geen enkele wedstrijd en trok hij zelfs nog mee op verplaatsing. Iedereen kende Marc en voor het noodlot vijf jaar geleden toesloeg, kende levensgenieter Marc ook iedereen. Als vast gezicht binnen de club, maar ook als wiskundeleraar in het college. 

Vanuit de club wensen we de familie heel veel sterkte, in het bijzonder Marcs vier zonen Henk, Gert, Peter en Maarten. Stuk voor stuk hebben ook zij als vrijwilliger hun aandeel in de werking van onze club. Tegelijk willen we hen nog eens specifiek bedanken voor de grenzeloze inzet van hun vader.

In deze coronatijden dient de begrafenis helaas in intieme kring door te gaan. Wie dat wil, kan op maandag 20 april om 14u wel meevolgen via de livestream van Serrus. Rouwbetuigingen kunnen gestuurd worden naar henk.beghein@outlook.com of info@serrusnv.be.

(foto Maxime Petit)


Rouwbericht

Vragen?
Lid of sponsor worden?