Arno Van De Velde komt naar de Hel

arno 1652118797.jpeg

09 mei 2022

Beetje bij beetje raakt de to-dolijst van de sportieve cel afgewerkt. Met de komst van Arno Van de Velde is het middencompartiment nu volledig ingevuld. Arno komt voor 2 jaar over van kampioen Knack Roeselare en brengt een flinke dosis ervaring en heel wat centimeters mee naar Vauban.

Na een eerste periode bij Knack (van 2012 tot 2019), één seizoen Sète (samen met Lowie Stuer), één seizoen Friedrichshafen en een tweede verblijf bij Roeselare, zal de boomlange middenman de volgende twee seizoenen de kleuren verdedigen van de vicekampioen.

Met 6 titels en 5 bekers op zijn palmares wordt Arno meteen de grootste 'prijzenpakker' van Decospan Menen. Samen met Jelle Sinnesael en Leonis Dedeyne zal hij het middencompartiment vormen van Menen, dat zo als vanouds op een stevige blokreputatie zal kunnen bouwen.

Met zijn 210 centimeter is de 26-jarige Oost-Vlaming nog 6 centimeter groter dan zijn voorganger Simon Andersen. De sympathieke Deen maakte een mooi groeiproces door, maar verlaat de club toch na één jaar.

Nu ook Lou Kindt heeft bijgetekend moet Decospan enkel op de hoek nog op zoek naar twee waardige vervangers van Simon Plaskie en Seppe Rotty. Beide youngsters gaan hun geluk beproeven bij de kampioen.


Vragen?
Sponsor worden?