Bekerkoorts: kijk straks live naar de halve finale

img 3512

13 december 2021

We schreven het al een paar keer: 13 jaar is het geleden dat - toen nog Golden River - Menen de bekerfinale speelde. De dubbele ontmoeting tegen Caruur Gent is dus een uitgelezen kans om dat kunstje nog eens te herhalen. Maar wat voor Menen geldt, geldt misschien nog meer voor Gent. Zij stonden namelijk nog nooit in de bekerfinale.

In vergelijking met net na de kwartfinale tegen Knack Roeselare staan de sterren iets minder gunstig. De halve finales worden namelijk zonder publiek gespeeld. Vooral voor Decospan betekent dat een fikse aderlating. Dat is zeker ook het uitvallen van hoofdaanvaller Lou Kindt. En dan is er nog het dubbele verlies tegen Las Palmas, ook al zal dat niet al te zeer blijven hangen.

Los van deze 'verzachtende omstandigheden' ligt doorstoten naar de finale binnen de mogelijkheden van deze groep. Er bestaat dan ook geen enkele twijfel over dat het team donderdag übergemotiveerd aan de opslag zal verschijnen.

Voor de fans is er toch een beetje goed nieuws. Volgen in de zaal mag niet, maar wel op 50 meter ervan. De horeca mag namelijk wel nog openblijven tot 23u. De wedstrijd zal dan ook op groot scherm gestreamd worden in het Volley Kaffee van CC De Steiger (de cafetaria beneden dus). Iedereen welkom vanaf 19u, weliswaar met een maximum van 200 personen en met CST. Drank bestellen kan nog eens met de groene drankjetons.

Ook goed nieuws voor wie liever thuis kijkt. Sportbeat komt de wedstrijd filmen en Ron Andelhof en Maxime Petit bewezen vorig seizoen dat ze een geolied commentaarduo zijn. De halve finale zal live te bekijken zijn op YouTube, Focus-WTV en op de Facebook-pagina van de EuroMilions Volley League.


YouTube Facebook Focus-WTV

Vragen?
Lid of sponsor worden?