Bekerloting met perspectieven

12 juli 2022

beker 1657607850

De beker heeft altijd verrassingen in petto, deze keer zelfs al bij de loting.

Waar we vorig seizoen nog door de blessure van Lou Kindt en pech in de golden set sneuvelden in de halve finale, lijkt het geluk deze keer wel aan onze zijde. De linkerkolom is met Roeselare, Maaseik, Leuven, Achel, Gent en Aalst op papier een stuk 'uitdagender' dan de rechterkolom, waarin we met Waremme en Guibertin slechts twee andere ereklassers vinden.

Volgens de website van Maaseik is zo alvast één bekerfinalist gekend en bij de buren van Roeselare valt de term 'amateurisme'.

Hoe 'gunstig' de loting ook mag zijn, voor Decospan Menen zal het erop aankomen om te kunnen met de favorietenrol. Op weg naar de finale moeten nog altijd drie tegenstanders uitgeschakeld worden die niets te verliezen hebben. Enkele jaren geleden kropen we bijvoorbeeld nog door het oog van de naald tegen Marke-Webis en aan de trip naar Oudenaarde houden we ook niet de beste herinneringen over. Het verhaal van het vel en de beer kennen we allemaal...

We beginnen eraan op zaterdag 29 oktober tegen Guibertin. De week erna volgt de kwartfinale. Pas vanaf de halve finale wordt heen en terug gespeeld.

Vragen?
Sponsor worden?