Plant mee voor het goede doel

zibi s boomhut

19 november 2019

Decospan, Woodstoxx en Avanco willen in het kader van de Warmste Week maar liefst 8000 bomen planten. De opbrengst gaat naar Zibi's Boomhut van AZ Groeninge in Kortrijk. 

Decospan Volley Team Menen draagt graag zijn boompje bij aan dit mooie project van twee van zijn sponsors. Daarom worden voor aanvang van de thuiswedstrijden op 23 november en 13 december kaartjes verkocht. Voor elk verkocht kaartje (5 euro) wordt op 15 december één boom geplant en gaat de opbrengst naar het AZ Groeningefonds. Zo draag jij je steentje bij aan de natuur en aan dit mooie project.

Zibi's Boomhut

Zibi's Boomhut is een project van AZ Groeninge. Het wordt een therapieruimte buiten het ziekenhuis waar kinderen op hun niveau geïnformeerd kunnen worden over hun ziekte of die van een familielid en waar ze even kunnen ontspannen. Ook voor andere begeleiding zullen kinderen in de boomhut terechtkunnen.

Meeplanten op zondag 15 december

Wil je je boompje graag zelf planten? Dat kan op zondag 15 december. Op de site van Avanco in Aalbeke (Brumierstraat 2) kan je je aangekochte kaartjes inruilen voor boompjes en zo mee het bos aanplanten. Die dag wordt trouwens een gezellige familienamiddag in een prachtig Winter Wonderland-kader. Na het planten is iedereen van harte welkom op de overdekte en verwarmde kerstmarkt voor lekker eten en drinken. Gezelligheid in overvloed, en zo hebben wij het graag!

Meer info op de website www.treesforzibistreehouse.com


Flyer
unicus boomhut az vo1 2
unicus boomhut az vo1 3

Vragen?
Lid of sponsor worden?