De start is voor Knack

whatsapp image 2022 04 29 at 8.44.38 pm.jpeg

30 april 2022

Knack Roeselare - Decospan Menen: 3-0

Setstanden: 25-20, 25-22, 25-16

Tegen de regerende kampioen heeft Decospan Menen niet kunnen verrassen in deel 1 van de strijd om de titel. Op een servicereeks van Kindt in set 1 na en een goede eerste helft van set 2 kon de uitdager het Knack Roeselare nooit echt moeilijk maken. Daarvoor acteerde de thuisploeg op een te hoog niveau en was bij de bezoekers niet iedereen op niveau. Laat dat laatste nu net essentieel zijn om kans te maken tegen de geoliede Knack-machine.

Geen nood echter, want woensdag krijgt Decospan een nieuwe kans op de eerste overwinning in de finale. Als thuisploeg verhuizen we dan met de supporters naar de lange kant van het veld. De 300 plaatsen die we gisteren hadden, waren nagenoeg allemaal bezet, maar woensdag gaan we voor een echte green wall. Maak dat je erbij bent!

Reserveer nu je tickets voor woensdag 4 mei op knackvolley.be/tickets/. Zelfde plaats (Tomabelhal Roeselare), zelfde uur (20u), zelfde acteurs.

Voor het wedstrijdverslag verwijzen we deze keer naar het correcte relaas van Brilsmurf. Donderdagochtend gieten we dan weer onze impressies van match 2 in een verslag.


Statistieken

Vragen?
Sponsor worden?