2 keer derby in 1 week

img 3458

02 februari 2022

3-0 in eigen huis tegen bekerfinalist Gent en 1-3 in Maaseik, daarmee kan je naar de oorlog. Decospan Menen trekt vanavond dus met vertrouwen naar Roeselare voor het eerste deel van de dubbele West-Vlaamse confrontatie. Zaterdag maakt Knack de omgekeerde beweging naar Vauban, waar voor het eerst sinds eind november nog eens volk in de tribunes zal zitten.

Het laatste duel tegen Knack Roeselare dateert ook al van eind november. Toen duwde Menen in de Tomabelhal de deur naar de bekerfinale open. Enkele weken later strandde Decospan alsnog in het zicht van het Sportpaleis.

Met twee zeges op rij en evenveel sterke prestaties lijkt Menen 'au grand complet' de uitschakeling in de halve finale en de decemberdip doorgespoeld te hebben. Roeselare van zijn kant herstelde zich ook en prijkt als vanouds bovenaan de rangschikking. Decospan volgt op 4 punten, met 1 match minder gespeeld. Mocht er vanavond een nieuwe stunt volgen, dan lonkt zowaar de leidersplaats. We durven er echter gif op nemen dat Knack belust is op revanche en dat niet zomaar zal laten gebeuren.

Wil je er graag bij zijn vanavond? Tickets reserveren kan via tickets.knackvolley.be/event/142.

Ook voor de 'terugwedstrijd' nu zaterdag in Menen is publiek toegelaten. Abonnees en sponsors kunnen er sowieso bij zijn, maar bezoekers en losse supporters reserveren best via tickets@volleymenen.be. De plaatsen zijn namelijk beperkt (70% van onze zaalcapaciteit).

Kalender tot aan de play-offs:

  • Woensdag 2 februari: Knack Roeselare - Decospan Menen
  • Zaterdag 5 februari: Decospan Menen - Knack Roeselare
  • Zaterdag 12 februari: Decospan Menen - Waremme Volley
  • Zaterdag 19 februari: Lindemans Aalst - Decospan Menen
  • Zaterdag 26 februari: Decospan Menen - Haasrode Leuven
  • Woensdag 5 maart: Tectum Achel - Decospan Menen

Vragen?
Sponsor worden?