Een kers voor de taart?

img 6150

22 april 2022

De kroon op het werk, de kers op de taart, de finishing touch... Iedereen die Decospan Menen een warm hart toedraagt, hoopt dat we het vraagteken uit de titel morgenavond kunnen vervangen door een metershoog uitroepteken. Het hoeft niet gezegd dat de puntjes van de stoelen morgen druk gesolliciteerd zullen worden, zelfs bij uw verslaggever die 'vasthangt' aan een lang geleden geboekt weekend Ardennen. Timing is nochtans everything...

Voor wie de voorbije week geen krant, website of social media heeft gezien, dit staat op het spel: voor het eerst in de geschiedenis kan Decospan Menen doorstoten naar de titelfinale. Daarvoor moet gewonnen worden tegen Knack Roeselare. Met 3-0, 3-1 of 3-2 doet er niet toe, zolang het dubbeltje maar naar de kant van Menen valt. Lukt dat niet, dan moeten we hopen dat Aalst (met onze nieuwe spelverdeler Seppe Van Hoyweghen) Maaseik in eigen huis verslaat.

In een zonovergoten week regende het na de 3-1 nederlaag in Limburg speculaties over de mogelijke afloop van de derby. We gaan er echter van uit dat Knack geen cadeautjes zal uitdelen en we het dus zelf zullen moeten afmaken. De kans dat het wedstrijdverslag begint met 'beter een goede buur dan een verre vriend' is dan ook relatief klein.

Wie wel het verschil kan maken, is het thuispubliek. Zelfs als we de finales halen, wordt deze wedstrijd de laatste in eigen huis van dit seizoen. Haal dus nog eens alles uit de kast, schreeuw de Volleystars naar de overwinning én blijf ze ook aanmoedigen als Knack op voorsprong klimt.

Nog dit: het wordt zeer druk zaterdagavond. Kom dus beter om 19u30 - of beter nog om 19u15 - dan om 19u55 naar Vauban. Voor de opslag wordt bovendien ook de Volleystar van het Jaar in de bloemen gezet.


Vragen?
Sponsor worden?