Eigen livestream tegen Waremme

31 oktober 2020

livestream

De maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, worden steeds talrijker en steeds strenger. Een van de ingrepen om het tij te keren, is dat de komende wedstrijden uit de Euromillions Volley League zonder publiek gespeeld moeten worden. Daarnaast moeten onze spelers en staf voortaan twee keer per week een coronatest ondergaan.

Dat de wedstrijden zonder publiek en de vele testen een financiële impact hebben, hoeft geen betoog. Toch willen we als club ook nu inspanningen doen om extra beleving te creëren bij onze trouwe supporters en voeling te houden met abonnees en sponsors. De wedstrijd tegen Waremme van zaterdag zal dan ook met een eigen, professioneel camerateam live in beeld gebracht worden, inclusief commentaar tijdens en interviews na de wedstrijd.

Een livestream via de vaste camera's wordt sowieso voorzien op de website van de Liga, maar met 2 extra vaste camera's en 1 mobiele camera en door de wedstrijd te laten becommentariëren (door Anshel Ver Eecke en Maxime Petit), zullen we meer dynamiek creëren.

Voor de professionele captatie werken we samen met Impulsion LED, het bedrijf van onze voormalige libero Julien Lemay. Onze sponsor Dakwerken Dendauw zorgt voor de extra financiële steun om dit initiatief mogelijk te maken.

De livestream kan je volgen via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/volleystarsmenen.

De wedstrijd wordt gespeeld achter gesloten deuren. Er zal dus geen publiek te bespeuren zijn. Door de ledboarding uit te zetten en de aanwezigheid van onze fotograaf hopen we onze partners alsnog wat exposure te kunnen bieden.

O ja, Decospan Menen telt na twee wedstrijden 4 op 6. Met een driepunter erbij zouden we de start van de competitie als zeer geslaagd kunnen bestempelen, maar dat is momenteel misschien wel van ondergeschikt belang. Het neemt niet weg dat we je vanavond graag wat ontspanning bieden door je thuis te laten meevolgen.

Vragen?
Lid of sponsor worden?