Eindelijk derbytime

13 januari 2021

img 0939

Vanavond is het nog eens derbytime. Eindelijk! De laatste officiële ontmoeting tussen Decospan Menen en Knack Roeselare dateert namelijk al van 21 december 2019. Toen klom Menen met een 2-3 nederlaag stilaan uit het dal.


Dit seizoen liggen de kaarten anders. Ondanks de lege tribunes presteert Decospan sinds de start van de competitie op hoog niveau. Het resultaat zijn 9 overwinningen op 11 gespeelde wedstrijden. Knack doet het nog beter met slechts 1 nederlaag, vorige week in Maaseik.

Druk is er vanavond niet voor de thuisploeg. De play-offs zijn binnen, maar het spreekt voor zich dat de motivatie in het burentreffen altijd nog iets groter is bij beide teams. Laat het wat ons betreft maar tot een tiebreak komen. Daarin scoorde Menen tot nog toe een 5 op 5. 

De wedstrijd wordt vanaf 19u gestreamd op onze Facebookpagina. Ook deze keer maak je kans op twee leuke prijzen: een zelf samen te stellen kledingpakket t.w.v. 150 euro van onze kledijsponsor Patrick én een wedstrijdshirt.

Wat je daarvoor moet doen? Simpel! Kijken naar de livestream en tijdens de wedstrijd minstens één reactie plaatsen. Een grappige quote, een supportersliedje, een aanmoediging, een foto, ... Maakt niet uit.

Afspraak dus vanaf 19u voor de livestream. De wedstrijd (en het commentaar) start om 19u30.
Commentaar van Maxime Petit en Denis Van Calster, ex-libero van zowel Roeselare als Menen.

Wedstrijdsponsor is menens verzekeringen, de nieuwe naam van onze trouwe partner Vandenbulcke Verzekeringen.

Livestream: https://www.facebook.com/volleystarsmenen

Liveblog

Geniet ervan!

Vragen?
Lid of sponsor worden?