En nu wij nog...

img 8965

18 december 2022

Gisterenavond heeft Knack Roeselare in Maaseik de goede uitgangspositie uit de heenmatch verzilverd. Vanavond is het aan ons om hetzelfde te doen. Een West-Vlaamse bekerfinale zou onze eerste finale na 16 (!) jaar nog mooier maken.

Maar eerst ... twee sets pakken. Alle kaarten liggen gunstig om na de 0-3 in Waremme ook de terugmatch naar onze hand te zetten. De voorbije twee weken werd twee keer verloren en één keer gewonnen, maar er waren verzachtende omstandigheden. Tegen Maaseik gingen we 1-3 onderuit, maar er zat minstens een punt in. In Leuven werd dan weer teruggevochten van een 2-1 achterstand naar twee belangrijke punten. Dat we tegen Kedzierzyn niets raapten, was de logica zelve.

 Waremme van zijn kant kon het tij niet keren na de zware bekernederlaag op 3 december. Zowel in Aalst als thuis tegen Achel gingen ze met 0-3 onderuit. Een gewond dier blijft echter gevaarlijk en dus blijven we op onze hoede. Snel twee sets pakken is dus de boodschap om de zondagavond met een gerust gemoed in te gaan.

Iedereen op post dus om 19u! We maken er een historische avond van, met hopelijk even historische vreugdetaferelen. Toen we 16 jaar geleden Lennik versloegen in de halve finale stak onze gekke libero Denis Van Calster zowaar zijn short af... Herbekijk dat moment alvast hier nog eens. Onze clubkleuren gingen ondertussen van fluogeel naar groen-zwart, maar een aantal bekende gezichten is nog altijd even trouw op post.

Kan je er niet bij zijn? Dan is er de livestream, met commentaar van Kristof Hoho.


Tickets

Vragen?
Sponsor worden?