Frank Depestele 2 jaar langer coach

15 maart 2021

frank moment

Met nog twee wedstrijden te gaan, komen de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 stilaan op kruissnelheid. De contractverlenging van coach Frank Depestele vormt daarin een cruciaal onderdeel.

Frank Depestele (43 jaar) maakte 2 jaar geleden bij Menen zijn debuut als hoofdcoach en doet daar nu 2 jaar bij. Met deze contractverlenging komt er nu al duidelijkheid over de sportieve leiding voor de komende seizoenen. Het is de eerste en belangrijke stap binnen de onderhandelingen met het oog op volgend jaar.

Onder leiding van Depestele ging Decospan Menen - na een moeilijk eerste jaar - dit seizoen als derde de play-offs in. Nochtans waren de omstandigheden voor de coach niet altijd even evident. Improviseren en schuiven op posities door blessures en coronabesmettingen, waren bijna wekelijkse kost. Met veel vechtlust en verstandig volleybal kon Decospan Menen niettemin van alle teams uit de EuroMillions Volley League winnen (met uitzondering van Knack Roeselare). De hand van de coach was daarin zonder twijfel te zien en dus gaat Decospan Menen met heel veel plezier verder met Frank.

Vragen?
Sponsor worden?