Hoogspanning in Maaseik

img 0914

20 april 2022

Straks rijdt Decospan Menen het hele land door op zoek naar minstens één punt in het verre Limburg. Slagen de Volleystars in die missie, dan strijden ze vanaf eind april om de titel tegen Knack Roeselare. Het zou een unicum zijn uit onze geschiedenis. Maar zover zijn we nog lang niet...

Je hoeft geen bijzondere gaven te hebben om te weten dat Greenyard Maaseik vanavond met het mes tussen de tanden aan de opslag zal verschijnen. Voor de Limburgers is het echt van moeten en met Cox, Martinez en Cirovic hebben ze wel wat ervaren mannen in de rangen die met dergelijke situaties moeten kunnen omgaan.

Decospan kan dan weer kracht putten uit de laatste bezoeken aan de Steengoed arena. Eind januari keerden we met een 1-3 overwinning op zak terug naar Menen. En ook vorig seizoen werd het seizoen er in stijl afgesloten met een knappe zege. Het zal er op aankomen vrijuit en zonder al te veel stress voor de volle buit te gaan.

Lukt het niet vanavond, dan komt er zaterdag tegen Knack Roeselare nog een nieuwe kans. Laten we hopen dat Decospan dan zijn plaats in de finale heeft veiliggesteld en de derby een echt feest kan worden.

De wedstrijd is vanavond vanaf 20u te volgen op Play Sports, Proximus Pickx en via de EuroMillions Volley League. 


Vragen?
Sponsor worden?