Jelle Sinnesael tekent bij voor seizoen 14!

17 maart 2021

jelle moment

Twee dagen na de contractverlenging van Frank Depestele is ook het verlengde verblijf van een andere steunpilaar van Decospan Menen een feit. Onze kapitein Jelle Sinnesael tekende namelijk bij voor 1 seizoen, zijn veertiende al bij Menen!

Twee jaar geleden werd voor het eerst gespeculeerd over het volleybalpensioen van Jelle Sinnesael. Vandaag blijkt er allerminst sleet te zitten op de kapitein. Integendeel, hij vormde dit seizoen samen met Martijn Colson het gevreesde middencompartiment van Decospan Menen. Ook op 35-jarige leeftijd blijkt er op het lichaam van de Wevelgemse Menenaar nog geen sleet te zitten. Dat bleek onder meer toen hij enkele weken na een pinkbreuk alsnog speelklaar geraakte voor de play-offs.

Zowel op het veld als naast het terrein blijft Sinnesael dus komend seizoen van goudwaarde voor Decospan Menen. Zolang de jaren geen vat lijken te hebben op de kapitein, mag hij er wat ons betreft nog wat jaren bijdoen.

In deze bijzondere tijden zou een groots afscheidsfeest voor het Menense monument organiseren sowieso niet mogelijk zijn. Een extra jaar op het hoogste niveau is in die optiek de allerbeste oplossing voor alle partijen.

Bekijk zeker het knappe filmpje over de contractverlenging op YouTube.

Vragen?
Sponsor worden?