Kalender 2024-2025

save the date nieuwe zaal

05 juni 2024

September is nog veraf, maar tegelijk dichtbij. Nu er sinds deze week meer zichtbare activiteit is op de werf 'Vauban 2.0', blikken we alvast even vooruit naar de kalender voor komend seizoen.

Lotto Volley League

De competitie start dit jaar vroeger dan anders, namelijk in het voorlaatste weekend van september. Voor ons werd wat veiligheidsmarge ingebouwd, waardoor we eerst drie keer op verplaatsing spelen: in Leuven, in Guibertin en bij promovendus Antwerpen.

De eerste thuiswedstrijd in de nieuwe zaal wordt meteen een klepper van formaat. Op zaterdag 5 oktober krijgt Knack Volley Roeselare de eer om de vernieuwe Hel van Mjinde in te wijden. We maken van de opening een heus evenement voor sponsors en supporters. Meer daarover in september, maar noteer 5 oktober in ieder geval met stip in de agenda.

De volledige kalender van de Lotto Volley League staat ondertussen op onze website. Althans van de eerste fase. Vanaf midden februari volgt de BeNe Conference met de eerste vier teams uit België en Nederland (of de Challenge-competitie met de overige zes Belgische teams). Persbericht over de grensoverschrijdende competitie.

Supercup

Knack Roeselare werd zowel kampioen als bekerwinnaar. Daardoor speelt Decospan Menen - als verliezend bekerfinalist - voor het tweede jaar op rij de Supercup. Op zaterdag 14 september wordt dit de eerste wedstrijd met inzet. Uur en locatie volgen.

Beker en Europees

De startdatum voor een nieuw parcours richting Sportpaleis wordt wellicht zaterdag 12 oktober. Dan staat de 1/8 finale van de Belgische beker gepland.

In dezelfde week spelen we onze eerste wedstrijd in de Challenge Cup. We starten ons Europese avontuur in de 1/32 finale. De heenwedstrijden worden gespeeld op 8-9-10 oktober, de terugwedstrijden op 15-16-17 oktober. Op dit moment is nog niet bekend of we eerst thuis of eerst op verplaatsing spelen.

Abonnementen en tickets

Eind juni lanceren we de abonnementenverkoop voor seizoen 2024-2025. Losse tickets zullen zo'n twee weken voor de eerste thuiswedstrijd gereserveerd kunnen worden.


Kalender competitie

Vragen?
Sponsor worden?