Kijk live naar de derby op TV

13 maart 2021

whatsapp image 2021 03 12 at 20.48.32.jpeg

De play-offs zijn ondertussen halfweg en na de 1-3 overwinning in Leuven kampeert Decospan Menen op de derde plaats. Met nog drie wedstrijden te gaan, zijn de titelfinales nog mogelijk, maar dan moet vanavond wel met 3-0 of 3-1 gewonnen worden tegen Knack Roeselare.

Op papier een quasi onmogelijke opdracht, want de buren bewezen woensdag in eigen zaal dat ze zelfs zonder Verhanneman een hoog niveau halen. Onder hun serverend geweld dreigt straks meer dan één receptie ons plafond te raken.

Een topsporter blijft er echter in geloven tot het niet meer kan en dus verschijnen de Volleystars volledig gefocust aan de opslag. Wie weet kent hoofdaanvaller Lapkov nog eens een begenadigde dag zoals voor Nieuwjaar. De gisteren jarige Rotty is ondertussen ook helemaal hersteld om te knallen. De tandem Sinnesael-Colson wordt dan weer al het hele seizoen vlot gevonden door onze Finse spelverdeler Lankinen.

Voor de camera's laat Decospan Menen zich hopelijk van zijn beste kant zien.

Na onze eigen livestreams hoef je ook van deze derby niets te missen. Er duikt zelfs nog eens een stelling op in Vauban. Dat betekent dat de wedstrijd op TV komt (vanaf 19u25). En wel op Telenet Play Sports, Proximus TV en VOO. Heb je geen abonnement voor deze kanalen? Dan kan je de uitzending bekijken op Sporza.beFacebookpagina en de website van de EuroMillions Volley League. Ook Sporza Radio en Focus-WTV zakken af naar Menen. 

Afspraak voor het scherm om 19u30. Dat de beste mogen winnen, liefst met propaganda voor het volleybal!

Vragen?
Lid of sponsor worden?