Minstens één extra wedstrijd voor Jelle & co

img 1814

11 april 2023

Ook afgelopen vrijdag slaagde Decospan Menen er niet in om aan te knopen met een overwinning. In elke set ging de thuisploeg relatief goed mee met de tandem Tuerlinckx-Valkiers, maar telkens was de moneytime er te veel aan.

Door deze nieuwe nederlaag is de top 4 niet meer haalbaar. Een Europees ticket kan wel nog, maar daarvoor moet na deze Champion Play-offs wel nog twee keer gewonnen worden.

Op zaterdag 29 april komt er in ieder geval al één extra thuiswedstrijd bij. Tegenstander wordt nummer 7 of 8, afhankelijk van de finale positie na de play-offs. Bij winst volgt een laatste wedstrijd tegen de winnaar uit het andere duel. Dit kan een thuiswedstrijd zijn, maar voor de zekerheid wordt de afscheidsmatch van Jelle gepland op zaterdag 29 april. Zorg dat je er zeker bij bent! Voor een monument als onze kapitein plannen we een prachtig sluitstuk van een rijke en lange carrière bij onze club.

Vanavond trekt Jelle voor een laatste keer naar Roeselare als actieve speler. Om in de Tomabelhal iets te rapen zal iedereen bij Decospan boven zichzelf moeten uitstijgen en moet bij Knack het omgekeerde gebeuren. Zelfs tegen het serverende en aanvallende geweld van Modena hield de competitieleider vorige week goed stand in een kolkende hal, dus wie Roeselare iets wil afsnoepen, moet op zijn paasbest voor de dag komen. 


Tickets Livestream

Vragen?
Sponsor worden?