Mission (im)possible?

menen leuven 1

31 oktober 2019

De heenwedstrijd van de kwartfinale van de beker is voor Menen op een sisser uitgedraaid. Decospan kwam in Leuven 2-0 achter (25-18 en 25-16), haalde wel de derde set binnen met 22-25, maar moest ook in het vierde spel met duidelijke cijfers de duimen leggen (25-18). Gert Van Walle was met 31 punten (7 aces) andermaal de boeman voor Menen.

De jongens van Frank Depestele wacht volgende woensdag een aartsmoeilijke opdracht in eigen huis. Enkel bij 3-0 of 3-1 houdt Decospan de kansen gaaf om het in de halve finale op te nemen tegen Aalst (dat eenvoudig met 3-0 won tegen het Hemiksem van Alain Dardenne).

Na het 2-3 verlies van zaterdag en de bekernederlaag start Leuven duidelijk als favoriet aan de terugmatch. Om het tij te keren, zal de steun van het thuispubliek hard nodig zijn. Iedereen op post dus op woensdag 6 november (start om 20u30).

O ja, ook Knack heeft nog brood op de plank. De West-Vlamingen gingen bij Achel met 3-1 onderuit. Nadat we aan den lijve ondervonden dat Leuven overduidelijk versterkt is, is dat wellicht ook voor Achel het geval. 


seppe

Vragen?
Lid of sponsor worden?