Mooie namen voor eerste Champions League

loting

19 september 2022

Vrijdagavond werd in Bozar in Brussel geloot voor de Champions League. Voor het eerst in de geschiedenis is Decospan Menen erbij op het kampioenenbal. Sportief wordt het op de tanden bijten, maar met beide finalisten van vorig jaar in de poule zal wel topvolleybal geserveerd worden op de Europese avonden van Decospan.

Vanuit bokaal 3 is Menen in groep D terechtgekomen met het Poolse Kedzierzyn, het Italiaanse Trentino en het Tsjechische Karlovarsko. Vooral de eerste twee teams boezemen angst en ontzag in. Kedzierzyn versloeg vorig seizoen namelijk Trentino in de finale van de Champions League. Twee absolute toppers dus, waardoor zelfs de neutrale volleybalfan naar de Tomabelhal in Roeselare zal afzakken.

In de voorbeschouwingen stellen we alle tegenstanders in detail voor, maar een snelle blik op de ploegfiches leert ons dat we met Wout D'heer bij Trentino, Twan Wiltenburg en Adrian Staszewski bij Kedzierzyn en Wessel Keemink bij Karlovarsko maar liefst vier ex-spelers van Lindemans Aalst vinden.

Decospan Menen zal zijn drie thuiswedstrijden in de Tomabelhal in de Roeselare afwerken, telkens op woensdag om 20u30. Ook de uitwedstrijden staan in het overzicht hieronder onder voorbehoud ingepland op woensdag.

  • Woensdag 9/11: Trentino - Decospan Menen
  • Woensdag 16/11: Decospan Menen - Kedzierzyn
  • Woensdag 30/11: Karlovarsko - Decospan Menen
  • Woensdag 14/12: Kedzierzyn - Decospan Menen
  • Woensdag 11/1: Decospan Menen - Trentino
  • Woensdag 25/1: Decospan Menen - Karlovarsko

Meer info over de ticketverkoop volgt binnenkort via de website. Voor abonnees zijn de CL-wedstrijden inbegrepen.


Vragen?
Sponsor worden?