Na de bekerfinale, tijd voor de play-offs

img 3974

03 maart 2023

Het was deze week nog nagenieten van de zinderende sfeer tijdens de bekerfinale. Toch nog een laatste tip: het opiniestuk van Maxime op kw.be, met de welluidende titel "Decospan Menen, de beste sfeerploeg ter wereld".

Over naar de orde van de dag nu: de start van de play-offs. Door de vierde plaats na de reguliere competitie beginnen we met 2 bonuspunten. Dat is eentje meer dan de eerste tegenstander Caruur Gent. Eerder werd al twee keer gewonnen van de vorige bekerwinnaar, maar nu breekt het moment van de waarheid aan. Een driepunter in eigen huis is eigenlijk een must om mee te doen voor de Europese tickets (voor de nummers 1 tot 4) en wie weet kunnen we ons opnieuw mengen in het titeldebat.

Met twee thuiswedstrijden op rij krijgt Decospan een mooie kans om goed van start te gaan. Op speeldag 2 komt met Knack Roeselare wel de gedoodverfde favoriet op bezoek. Morgenavond is dus hét moment om de aanhang te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun in het Sportpaleis en op de memorabele afterparty. Tijd voor sentiment is er in deze fase echter niet en het legioen ex-Menen-spelers bij Gent zal erop gebrand zijn om ons een stok in de wielen te steken.

Heb je geen abonnement, maar was je wel mee naar de bekerfinale? Trek dan nog eens je groene beker T-shirt aan en je komt binnen aan 5 euro. Uiteraard mogen ook de abonnees zich nog eens in het groen steken.

Geen abonnement en geen T-shirt? Bestel dan je ticket via de knop hieronder.


Tickets

Vragen?
Sponsor worden?