Nieuwe VIP feestelijk geopend

img 1475

30 oktober 2019

Decospan Volley Team Menen heeft een nieuwe vipruimte en bar! Afgelopen zaterdag werd de Volley Lounge feestelijk geopend onder het goedkeurende oog van de 200 genodigden voor de openingsreceptie.

De nieuwe vipruimte is ruimer, moderner en een pak gezelliger geworden. Er kwam een nieuwe vloer, een gloednieuwe bar en een doorgang naar de hobbyzaal. Op die manier is er voor iedereen (ook voor niet-vips) voldoende plaats om na te praten na de wedstrijd. Ook de zetels zijn voortaan groen in plaats van blauw (ook het veld steekt nu trouwens in de clubkleuren).

De aandachtige toeschouwer zal de vele houttoetsen in de Volley Lounge opgemerkt hebben. Decospan was dan ook een belangrijke partner bij de renovatie. Schüco zorgde dan weer voor de glazen schuifwand tussen de vip en de hobbyzaal.

De grootste bijdrage kwam evenwel van de stad. Dankzij hun steun kunnen we onze sponsors en andere gasten voortaan ontvangen in een kader dat past bij een club die aantreedt op het hoogste niveau.

Dat de renovatie uiteindelijk helemaal af was tegen de eerste thuiswedstrijd, hebben we te danken aan de vrijwilligers die uren van hun vrije tijd in de vipruimte investeerden. Hartelijk dank!

Nu de Volley Lounge officieel geopend is, hopen we u er binnenkort te mogen verwelkomen tijdens of na de volgende thuiswedstrijden, te beginnen met de terugwedstrijd van de beker op woensdag 6 november om 20u30 (opnieuw tegen Leuven).


img 1165
img 1324
img 1279
img 1166

Vragen?
Lid of sponsor worden?