Nog een laatste stunt?

23 december 2020

img 0235

Wat een feestje zou dat niet geweest zijn in Vauban vanavond. Met een 8 op 9 in de pocket het jaar afsluiten met een topwedstrijd tegen Greenyard Maaseik. Zelfs op een woensdag had de zaal in normale omstandigheden vol gezeten.

Helaas, ook deze keer wordt de kas niet gespijsd en moet Decospan Menen het zonder live aanmoedigingen doen. Het maakt de kansen van Maaseik om revanche te nemen voor het 2-3 verlies in eigen huis alleszins een stuk groter. 

Menen heeft echter niets te verliezen in deze topper en kan vrank en vrij spelen. Maaseik kan zich van zijn kant geen nieuw verlies permitteren, want in dat geval komt hun tweede plaats in gevaar.

De livestream wordt vanavond gesponsord door Tuinaanleg Mike Roetynck. Het commentaar is van Kristof Hoho en Maxime Petit. Vanaf 19u beginnen we eraan, wedstrijd om 19u30.

Ook deze keer voorzien we twee leuke prijzen voor wie reageert op de livestream: een wedstrijdshirt en een gevulde koelkast met drank en hapjes tijdens de thuismatch tegen Knack Roeselare (op 13 januari 2021).

Vragen?
Lid of sponsor worden?