Nog even geduld ...

img 1504 1573474148

07 augustus 2020

Half augustus komt eraan en dat betekent dat de trainingen binnenkort hervat worden. Komende maandag ondergaan alle spelers een coronatest en als die negatief is voor iedereen, kan Frank Depestele aan de slag met zijn troepen.

Achter de schermen is sinds het einde van de competitie wel wat gebeurd, maar de trouwste volgers zullen gemerkt hebben dat de traditionele abonnementenmail nog niet in hun mailbox is gevallen. Dat is bewust ... In tijden waarin de ene coronamaatregel de andere opvolgt, wilden we jullie geen kat in een zak verkopen. De wedstrijden ook effectief kunnen bijwonen, lijkt ons een basisrecht van elke abonnee. Dat zou eerst wel kunnen, dan weer niet, dan weer wel, ... Wachten tot de eerste thuiswedstrijd zullen we uiteraard niet doen, maar binnenkort lanceren we de abonnementenverkoop. Dan geven we ook het scenario mee mochten bepaalde wedstrijden toch niet met publiek gespeeld kunnen worden.

Pas sinds deze week weten we ook dat de EuroMillions Volley League op 26 september start. De kalender staat ondertussen op onze website. De eerste 3 matchen trekken we naar Leuven, Aalst en Achel, om op 17 oktober een eerste keer thuis te spelen. Dat het zo lang duurt tot de eerste thuismatch, daar zit de vernieuwing van de kleedkamers voor iets tussen. Het voordeel is dat het team tegen dan wel op elkaar zal ingespeeld zijn.

Het is de voorbije maanden veel stiller geweest dan normaal, maar vanaf nu zullen de communicaties elkaar weer sneller opvolgen. Ondertussen denken we volop na over coronaproof alternatieven voor onze voorziene evenementen: Kiekenfret@home bijvoorbeeld. Wordt vervolgd.


Vragen?
Lid of sponsor worden?