Op jacht naar volgende driepunter

battle

15 april 2022

Drie punten. Met minder dan de volle buit kunnen we vanavond niet tevreden zijn. En dus gaan we er ook vol voor. Hopelijk met massaal veel vocale steun op de tribunes.

Onze archieven laten ons in de steek, maar aan de foto's van de voorbije edities te zien, heeft de Battle of the Jeugdbewegingen ons al veel punten opgeleverd. Laat ons hopen dat dat vanavond ook zo zal zijn.

De 1-3 overwinning van woensdag in Aalst was een opsteker, maar het is geen garantie op succes. Bij Lindemans kwamen verschillende spelers terug na corona en na wat extra trainingen zouden ze beter gewapend moeten zijn. Ook hun 0 op 9 in het klassement geeft een vertekend beeld. Onze 6 op 9 dan weer niet, want de recente zeges tegen Maaseik en Aalst waren geen toevalstreffers. En dat na een forse uitschuiver in Roeselare op de eerste speeldag van de play-offs.

Afspraak om 20u in Vauban. Rond de klok van 22u zijn we dan hopelijk weer een stap dichter bij een uniek moment uit de clubgeschiedenis.

O ja, ook deel van onze clubtraditie is de jaarlijkse Kiekenfret op zondag 1 mei. Inschrijven kan hier. We maken er deze een volledige Family Day van, met ook de terugkeer van het Dreamteamtoernooi. Wil je graag eens aan de zijde van Jelle, Seppe of Lou spelen? Schrijf je dan snel hier in.


Vragen?
Sponsor worden?