Op zoek naar gemoedsrust

b

21 december 2022

Vanavond trekt Decospan Menen naar Caruur Gent voor de eerste wedstrijd van de terugronde van de Lotto Volley League. Voor Gent een kans op revanche na het verlies eind november in Menen, voor Decospan een kans om met een gerust gemoed de winterbreak in te gaan.

Nog geen maand is het geleden dat Caruur als competitieleider op bezoek kwam in Menen. De thuisploeg bevestigde de opwaartse vormcurve door Gent zonder punten terug te sturen over de E17. Caruur zag wel spelverdeler Degruyter uitvallen, waardoor Brems speelkansen kreeg tegen zijn vorige werkgever. Mogelijk verschijnt Kobe vanavond ook aan de opslag. Met Vandecaveye en Kjaer in de rangen blijft die opslag een te duchten wapenen van de regerende bekerwinnaar. De Meense receptielijn is dus op zijn hoede.

Mits winst kan Decospan een uitstekende zaak doen met het oog op de play-offs. Momenteel bekleden we plaats 6, weliswaar met slechts 1 punt meer dan hekkensluiters Waremme en Achel. Enkele punten extra kunnen voor wat ademruimte zorgen. Met andere woorden: ook de laatste wedstrijd van 2022 is een heel belangrijke. Daarna mag de riem er even af.


Vragen?
Sponsor worden?