Op zoek naar plaats 2

img 3698 1646376895

04 maart 2022

Voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie trekt Decospan Menen morgen naar het verre Limburg. De opdracht in De Koekoek in Achel is duidelijk: de drie punten pakken. Als Knack in eigen huis wint van die andere Limburgse ploeg, gaat Menen als tweede de barragematchen in.

De opdracht mag dan wel duidelijk zijn, makkelijk wordt het niet. Net als bij ons levert het kleine zaaltje een belangrijk thuisvoordeel op. Met de afscheidnemende Verschueren, ex-Menenaar Smit, ex-Red Dragon Van Walle en receptie-hoek Van Dyck kan Tectum op heel wat ervaring bouwen. En we herinneren ook nog hoe we eind november thuis door het oog van de naald kropen, in wat toen de laatste thuiswedstrijd met publiek zou worden.

Op het spel staat dus plaats 2 of 3. Alle scenario's op een rij zetten, zou ons te ver leiden, maar enkel bij een nederlaag of 2-3 overwinning van Maaseik en een driepunter voor Menen, lonkt de tweede plaats. Als Gent niet wint tegen Leuven, wordt - jawel - opnieuw Achel de tegenstander in de barrages. In het andere geval speelt Decospan tegen de bekerwinnaar. Meer daarover na de laatste speeldag.

In ieder geval start Decospan op verplaatsing, waardoor de beslissing zal vallen in eigen huis. De thuiswedstrijd gaat door op woensdag 16 maart. De eventuele derde wedstrijd wordt gespeeld op 19 maart.


Vragen?
Sponsor worden?