Op zoek naar vertrouwen

img 2360

26 oktober 2022

Na twee nederlagen zonder setwinst voor Decospan Menen en een mooie 5 op 6 voor Knack Roeselare is het niet ver zoeken naar de favoriet voor de derby van vanavond. Telkens wanneer de buren op bezoek komen in Menen, gebeurt er echter iets speciaals en dus kijken we ook nu weer uit naar de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van vorig seizoen.

We kijken zeker ook uit naar de terugkeer van Simon Plaskie en Seppe Rotty. De Volleystar van het jaar kwam nog niet aan veel speelminuten, Simon startte wel in Guibertin. Beide boezemvrienden en publiekslievelingen kijken in Vauban voor het eerst hun vorige werkgever in de ogen vanuit het andere kamp. We hopen ze na een mooie wedstrijd van beide kanten boven te mogen begroeten voor de extra set.

Voor het overige is de basis bij Knack Roeselare grotendeels dezelfde als deze die het ons in de finale zeer lastig maakte. De nieuwe opposite Kukartsev blijkt bovendien een voltreffer en houdt voorlopig Michiel Ahyi op de bank. De Brazilliaanse middenman Maicon Leite ligt in balans met Rune Fasteland, naast vaste waarde Pieter Coolman.

Bij Decospan is het vooral uitkijken hoe de Volleystars rechtkrabbelen na de non-match van afgelopen zaterdag. Met het oog op de bekerwedstrijd van Guibertin is vertrouwen tanken de belangrijkste missie van vanavond.

Tickets bestellen kan zeker nog op onze website.


Tickets

Vragen?
Sponsor worden?