Opgelet voor euforie

18 december 2020

img 0142

Wie laatst lacht, best lacht. Het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. Hoe eer de vogel zingt, hoe eer de kat hem wringt. Niet te vroeg victorie kraaien. En zo kunnen we wel nog even doorgaan...

Om maar te zeggen: zelfs al ziet de situatie er na de 5 op 6 tegen Maaseik en Aalst beter uit dan ervoor, toch blijft de wedstrijd tegen Leuven cruciaal in de strijd om de play-offs.

Bij verlies van Menen kan Leuven namelijk terug tot op 3 punten komen. Met nog een dubbele confrontatie tegen Roeselare voor de boeg (en de terugwedstrijd tegen Maaseik) is de buit in dat geval nog niet binnen. Blijven de punten in Vauban, dan heeft Menen zijn schaapjes zo goed als op het droge. En kan misschien nog iets hoger gemikt worden dan de beoogde vierde plaats.

Ter herinnering: Leuven is de enige ploeg die Menen dit seizoen een nederlaag kon aansmeren. Nochtans kwam Decospan in Leuven ijzersterk voor de dag in set 1, maar daarna draaiden de rollen volledig en hield BDO de drie punten thuis. Met Van Walle, Baetens en Peeters hebben de Leuvenaars ook heel veel aanvallend (en serverend) potentieel in de rangen. Toch maar opletten dus!

Vragen?
Lid of sponsor worden?