Play-offs veiligstellen

10 januari 2021

img 0647

Met nog 4 wedstrijden te spelen, krijgt Decospan Menen vanmiddag de kans om zijn plaats in de top 4 veilig te stellen. Bij winst is zelfs plaats 3 zo goed als zeker.

Misschien gebeurt het best wel vanmiddag in Waremme, want met nog een dubbele confrontatie tegen Knack Roeselare (dat gisteren zijn eerste nederlaag leed bij Maaseik) en een thuiswedstrijd tegen Achel (dat ondertussen op toerental is gekomen), kan het anders anders nog spannend worden. Beter geen bibbergeld betalen dus en de volle buit meegraaien in Waremme. In dat geval kan Menen 'rustig' de rest van de eerste helft van de competitie afwerken.

UIteraard is het uitkijken hoe Decospan uit de 'winterstop' is gekomen. De trainingen werden pas begin deze week hervat en het is ook afwachten in welke mate de enkel van Seppe Rotty hersteld is. Anshel Ver Eecke is ondertussen weer aan het meetrainen, maar wedstrijdritme deed hij nog niet op.

In ieder geval komt het er straks op aan hoofdaanvaller Abinet en receptie-hoek Predius aan banden te leggen. Oppassen ook voor de opslagen van Fafchamps, momenteel de beste serveerder uit de EuroMillions Volley League. Thuis won Menen met 3-1, maar Waremme helemaal op zijn plaats staat niet in de kelder van het klassement.

De westrijd is te volgen via de livestream op de website van de EuroMillions Volley League. Mét commentaar (weliswaar in het Frans) kan je de match bekijken op de Facebook-pagina van L'Avenir.

Komende woensdag komt Knack Roeselare op bezoek in Vauban. Heb jij je aperobox al besteld voor de grote mega-e-apero?

Vragen?
Lid of sponsor worden?