Ready, set, go!

knack menen 29 april.jpeg

29 april 2022

History! Zo titelden we zaterdagavond na het bevrijdende punt niet zonder enige trots op onze website. De afspraak met de geschiedenis heeft Decospan Menen dus binnen, en daar zit meteen ook het grote verschil met Knack Roeselare...

Hoezo? Voor Knack moet het, voor Menen mag het. Nooit eerder was de ene finalist meer favoriet en de andere finalist meer underdog. En laat dat nu net de geliefkoosde uitgangspositie zijn van Sinnesael en co.

Voor het oog van heel volleybalminnend België - met enige zin voor overdrijving - wil je natuurlijk ook geen mal figuur slaan. Je kan er dus gif opnemen dat Frank Depestele zijn troepen deze week meer dan klaargestoomd heeft voor de finale. Dat zal ook nodig zijn, want op papier heeft Knack veel meer kwaliteit en veel meer ervaring. Dat laatste aspect is minstens even belangrijk in een strijd om de kampioenstitel.

In ieder geval rijden we straks zonder al te veel druk richting Roeselare, maar wel met een sprankel hoop. Stel je voor dat we na een waanzinnige wedstrijd op voorsprong komen. Het zou wat zijn...

Los van wie vanavond wint, wordt het tweede duel op woensdag 4 mei interessant. Tickets daarvoor kan je reserveren op knackvolley.be/tickets/ (de groene zitjes zijn tijdens deze thuiswedstrijd die van ons).


Vragen?
Sponsor worden?