Steun onze warme berenactie

15 november 2020

img 9194

Ook in deze bijzondere tijden wil Decospan Menen zijn steentje bijdragen om deze moeilijke periode voor velen wat lichter te maken. Daarom hebben we de Warme Berenactie opgezet.

Wat? 

Tijdens de volgende thuiswedstrijden zullen we de tribunes vullen met honderden prachtige beren, die we na afloop zullen wegschenken aan goede doelen. Dit initiatief kadert binnen De Warmste Week, de solidariteitsactie van de VRT die dit jaar helaas geen fysieke editie krijgt.

Hoe?

Iedereen kan een beer sponsoren voor 10 euro. We zetten je beertje dan in de tribune en hangen er een kaartje aan met je naam. Storten kan op rekening BE14 9501 7100 6483 (vergeet je naam niet te vermelden).

Voor wie?

Achteraf worden de beertjes geschonken aan verschillende organisaties voor kinderen die vechten tegen een zware ziekte of armoede en voor zij die een knuffel kunnen gebruiken.

Waarom?

Omdat we ook nu verder willen kijken dan onze neus lang is. De uitgestelde wedstrijden en de afwezigheid van publiek zijn een streep door onze rekening, maar velen hebben het structureel nog veel moeilijker.

De warme berenactie wordt gesteund door Galloo.

Vragen?
Lid of sponsor worden?