Tijd voor revanche

img 1506

03 november 2023

Gisteren nog Europees aan het werk in Polen, zondag om 16u al opnieuw het veld op voor de beker. Tegenstander Waremme Volley krijgt de eer als eerste een tweede bezoek te brengen aan Sporthal Ter Steenlandt in Rekkem. Ongetwijfeld zullen Baetens en co dat met vertrouwen doen na de eerdere 1-3 competitiezege. Voor de thuisploeg zal het erop aankomen receptioneel en aanvallend beter uit de hoek te komen om door te stoten naar de halve finale.

Twee weken geleden liep Decospan Menen tegen Waremme de eerste nederlaag van deze jaargang op. Na de overwinningen tegen Knack Roeselare en Lindemans Aalst hadden weinigen dat verwacht. Een gewaarschuwd man is er echter twee waard en dus weet elke speler uit de kern wat hem zondag te doen staat, zelfs met een Europese verplaatsing in de benen.

Ook vorig seizoen kwamen we Waremme tegen op weg naar het Sportpaleis, toen in de halve finale. In een dubbele confrontatie werd 0-3 gewonnen in Borgworm, gevolgd door een 2-3 verlies in eigen huis. In de kwartfinale moet het in één wedstrijd gebeuren. Scherp staan vanaf 16u is de boodschap, want de tijd dat Waremme als een van de kneusjes van de Lotto Volley League werd beschouwd, ligt al even achter ons.


Tickets

Vragen?
Sponsor worden?