Twee punten van goudwaarde

team

11 december 2022

Haasrode Leuven - Decospan Menen: 2-3

Setstanden: 25-20, 22-25, 25-20, 20-25, 9-15

De lastige trip naar Leuven heeft twee belangrijke punten opgeleverd. Decospan Menen kwam nochtans twee keer op achterstand, maar de bezoekers toonden veerkracht en mochten na 9-15 een vreugdedansje inzetten.

De twee punten die deze tiebreakzege oplevert, zouden we eens van goudwaarde kunnen zijn in de strijd om de play-offs. Na de 0 op 12 uit de eerste vier wedstrijden, leverden de vier laatste wedstrijden van de heenronde een duidelijk betere 8 op 12 op (volle buit tegen Achel en Gent, 2 punten in Leuven en 1-3 verlies tegen Maaseik). Met 8 punten heeft Decospan allerminst zijn schaapjes op het droge, maar de voorbije weken hebben toch weer perspectief gecreëerd.

Deze week trekt Menen naar het Poolse Kedzierzyn voor de Champions League, zondag staat de levensbelangrijke return tegen Waremme op het programma. Twee sets volstaan om door te stoten naar de finale. Tickets voor deze wedstrijd kan je hier reserveren.

Star of the Game: Basil Dermaux

Startten voor Decospan Menen: Van Hoyweghen (5), Kindt (4), Van de Velde (16), Sinnesael (10), Vanneste (13), Hänninen (9), Stuer (libero)
Kwamen in: Dermaux (14), Capet (6), Ocket, Bille


Statistieken

Vragen?
Sponsor worden?