Uurwijziging thuiswedstrijden

08 oktober 2020

img 6439

Dinsdagavond werden de coronaregels aangescherpt. Dat heeft niet alleen een invloed op de indeling van de tribunes, maar ook de verplichte sluiting om 23 uur van cafés heeft gevolgen voor onze potentiële inkomsten.

Omdat elke euro in deze coronatijden welkom is, hebben we meteen een aanvraag ingediend om de thuiswedstrijden om 19u30 in plaats van 20u30 te kunnen spelen. Dat gewijzigde aanvangsuur werd ondertussen goedgekeurd.

Abonnees en sponsors (losse toeschouwers passen dit seizoen helaas niet in onze zaal) zullen dus na de wedstrijd kunnen napraten in de bar. Aangezien bubbels de volledige avond gescheiden moeten blijven, zal dat voor de sponsors met een plaats in (of achter) de vipzetels in de VIP-bar boven zijn. Alle andere aanwezigen kunnen terecht in de bar beneden. Die wordt op wedstrijddagen opengehouden door de club (de groene jetons zijn dus ook daar geldig). Hou er wel rekening mee dat ook in de bar de afstandsregels gerespecteerd zullen moeten worden (en dat er een maximumcapaciteit is).

Verdere info over het praktische verloop van de thuiswedstrijden volgt de komende dagen. Hou dus zeker jullie mailbox in het oog.

Vragen?
Lid of sponsor worden?