Volgende speeldag wordt uitgesteld

14 oktober 2020

img 6421

Het zat eraan te komen en nu is het nieuws ook bevestigd: de wedstrijd van komende zaterdag tegen Waremme wordt uitgesteld naar 31 oktober.

Om een uitzondering te kunnen maken op het verbod op indoorsporten, moeten professionele volleybalclubs voldoen aan extra voorwaarden, zoals het strikt naleven van de (test)protocollen. Dit alles voor elkaar krijgen tegen dit weekend is niet haalbaar en dus wordt de komende speeldag in de Euromillions Volley League helaas uitgesteld.

Een serieuze domper uiteraard voor alle voorbereidingen die ondertussen getroffen werden om onze thuiswedstrijden coronaproof te laten doorgaan. En ook voor de abonnees en sponsors die hun abonnement deze week ontvingen, is dit niet echt nieuws om vrolijk van te worden. Uitstel is echter geen afstel.

De eerstvolgende thuiswedstrijd zal dus doorgaan op zondag 25 oktober (om 15u tegen Maaseik). Van zodra de registratie voor deze wedstrijd is opengezet, worden abonnees, medewerkers en sponsors op de hoogte gebracht. Losse toeschouwers kunnen we nog altijd niet binnenlaten.

Vragen?
Lid of sponsor worden?