We zijn eraan begonnen

eerste training zaal.jpeg

22 augustus 2022

De eerste schooldag valt voor Decospan Menen altijd iets voor 1 september. En dat is dit jaar niet anders. Vandaag mocht Frank Depestele dan ook 8 leden van zijn team verwelkomen voor de eerste training. Van de nieuwe fitnesslocatie Be Strong in Wervik ging het naar de vertrouwde Vauban.

Van de zes nieuwkomers waren middenman Arno Van de Velde, setter Thiemen Ocket en receptie-hoek Max Capet van de partij. De internationals Seppe Van Hoyweghen, Lou Kindt en Jiri Hänninen sluiten volgende week aan. Youngster Basil Dermaux speelt in september eerst nog het EK voor de jeugd.

Van de blijvers waren kapitein Jelle Sinnesael, middenman Leo Dedeyne, receptie-hoek Mathieu Vanneste en libero's Lowie Stuer en Yentl Bille op de afspraak.

Tussen de start van de voorbereiding en de eerste competitiewedstrijd op 15 oktober (op bezoek in Aalst) zitten 8 weken. De eerste thuiswedstrijden volgen op zaterdag 22 oktober (tegen nieuwkomer Guibertin), woensdag 26 oktober (tegen kampioen Roeselare) en zaterdag 29 oktober (beker tegen Guibertin). Het voorlopige oefenprogramma vind je hier.

Nu de spelers eraan begonnen zijn, wordt ook achter de schermen een versnelling hoger geschakeld. Begint het ondertussen ook bij jou te kriebelen? Reserveer dan nu je abonnement voor komend seizoen. Voor 125 euro beleef je minstens 20 wedstrijden van op de eerste rij. 


Abonnement

Vragen?
Sponsor worden?