Decospan en Galloo zetten vanaf volgend seizoen samen de schouders onder het Menense volleybal

galloo 2

09 maart 2022

Bij de aankondiging van het verlengde verblijf van Decospan Volley Team Menen op het hoogste niveau citeerden we ‘hoopgevende sponsorsignalen’ als een van de redenen om door te gaan. Een concreet aandeel in de solide financiële basis voor de komende jaren komt vanaf volgend seizoen van een 'oude bekende'. Na drie jaar komt Galloo namelijk opnieuw aan boord als shirtsponsor. Het Menense bedrijf zorgt zo vanaf komend seizoen samen met naamsponsor Decospan voor een nog sterkere lokale verankering.

Hernieuwd partnership

Sinds de promotie naar de hoogste klasse was Galloo nauwelijks weg te denken uit het Menense volleybal. Aan dat huwelijk kwam drie jaar geleden abrupt een einde, maar de recente noodkreet deed de liefde weer opflakkeren. Komend seizoen maakt Galloo bijgevolg zijn rentree als shirtsponsor. Helemaal verdwenen uit onze sporthal was Galloo trouwens niet, want de voorbije jaren kon de jeugdwerking op steun blijven rekenen en behield het bedrijf haar business seats.

Tandem van twee sterke Menense bedrijven

Nu Galloo er weer bij komt, verbinden twee belangrijke werkgevers uit Menen hun naam aan de club: Decospan als naamsponsor en Galloo als shirtsponsor. In het verleden prijkten Decospan – met Par-ky – en Galloo al samen op de uitrusting, maar dat beide grote namen uit onze stad nu opnieuw hun schouders onder dezelfde organisatie zetten, is toch relatief uniek en een sterk signaal met het oog op de sportieve en financiële toekomst van Decospan Volley Team Menen.


Vragen?
Sponsor worden?