Win een Callant ballonvaart tijdens de livestream

18 december 2020

luchtballon callant

Op zaterdag 19 december neemt Decospan Menen het thuis op tegen BDO Haasrode Leuven. Ook deze wedstrijd is live te volgen via onze Facebookpagina.

De livestream kende een paar weken geleden nog enkele kinderziektes, maar die zijn er ondertussen uit en de beeldkwaliteit is inmiddels ons niveau waardig. Er kwamen ook een aantal functies bij. Zo worden tussen de sets filmpjes van onze sponsors afgespeeld, werd animatie en info over de spelers toegevoegd en tussen de sets nemen we korte interviews af.

Nu alles mooi op punt staat, gaan we zaterdag voor onze drukst bekeken wedstrijd. Wedstrijdsponsor Callant Insurance & Financial Advice springt als #sportiefstemakelaar graag mee in de dans.

Onder iedereen die tijdens de wedstrijd een reactie plaatst op de livestream (via Facebook) wordt namelijk een ballonvlucht verloot (voor 1 persoon, waarde 150 euro). Daarnaast maken wij een tweede winnaar gelukkig met een wedstrijdshirt.

Zorg dus dat je klaar zit! En post een grappige of aanmoedigende reactie. Ook foto's terwijl je vanuit je zetel supportert zijn welkom.

De livestream begint om 19u, met commentaar van Maxime Petit en Ron Andelhof vanaf 19u30.

(foto: Christoff Deyaert)

Vragen?
Lid of sponsor worden?