Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen krijgt met Maaseik meteen klepper op bezoek

Noliko Maaseik
28 september 2017

Na een lange zomer valt er dit weekend eindelijk weer topvolleybal te beleven in Menen. Met de komst van Maaseik is het meteen ‘voor echt’. Noliko onderging net als Par-ky Menen een facelift in vergelijking met vorig seizoen. Met het trio Maan-Bruno-Rychlicki en nieuwkomer Cox noteren we echter toch nog bekend volk bij de Limburgers. Het leverde ze alvast een 3-0 zege op tegen Haasrode-Leuven op speeldag 1.

Menen van zijn kant had het niet onder de markt in Zoersel, maar kwam toch met een 1-3 zege op zak naar huis. Opdracht volbracht, maar er is nog werk aan de automatismen. Hoofdaanvaller Winkelmuller bewees wel zijn talent met 24 aanvallende punten. Uitkijken of hij zaterdag meekan met zijn linkshandige collega aan de overzijde van het net.

Benieuwd wie zijn zegereeks komende zaterdag verder zet? Mis dan de eerste topper in sporthal Vauban niet. De troepen van coach Ratko Peris zijn in ieder geval klaar om spektakel te serveren. Dat de trainer rotsvast gelooft in zijn team, ontdek je alvast in dit filmpje.

Het kan druk worden aan Vauban, kom dus iets voor 20u30 naar de sporthal om de thuisploeg alvast een warm welkom te heten.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.