Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen trekt voor eerste wedstrijd naar Zoersel

Par-ky Menen
22 september 2017

Vandaag beginnen de Yellow Tigers aan hun Europees kampioenschap in Azerbeidzjan. Daardoor start de nationale damescompetitie pas binnen 2 weken. De heren slaan echter morgen al de EuroMillions Volley League op gang. De zomer heeft lang genoeg geduurd ...

Par-ky Menen trekt voor de eerste wedstrijd naar Zoersel. Op zich een haalbare kaart, maar het bekerdebacle van vorig jaar indachtig, moet elke wedstrijd gespeeld worden. De 5 blijvers hebben de 7 nieuwkomers ongetwijfeld al gewaarschuwd. 

Vanaf nu wordt het vooral uitkijken of de goede voorbereiding zich ook vertaalt in resultaten wanneer het er echt toe doet. Morgen in Zoersel, en vooral volgende zaterdag thuis tegen Maaseik.

Kunnen de nieuwe hoofdaanvallers Julien Winkelmuller en Jop Vercruysse hun illustere voorgangers Cox, Kvalen en Sarnecki doen vergeten? Wordt de ervaren Rait Rikberg een even grote leider als Julien Lemay? En kunnen de jonge Gilles Vandecaveye, Basile Andriessen en Rune Fasteland een basisstek veroveren? Binnen een aantal weken weten we meer.

Voor wie niet kan wachten tot volgende week, tik voor de Van Pelt Arena het adres Achterstraat 30 (Zoersel) in in de GPS.

Andere wedstrijden van de eerste speeldag zijn: Roeselare-Waremme, Maaseik-Leuven en Guibertin-Gent.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.