Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky Menen voor moeilijkste opdracht van het jaar

Par-ky Menen beker
29 november 2017

De top bereiken is lastig, er blijven vaak nog veel moeilijker. Onderschatting, de underdogrol, onbekende nieuwkomers, experimenteren aan de overkant, ... Niets daarvan vanavond in Vauban. Ondertussen kent iedereen de reputatie van Par-ky Menen in eigen huis.

Een goede uitgangspositie verwerven in de heenwedstrijd van de halve finale wordt daarom wellicht de grootste uitdaging van het seizoen. Als het lukt, loert de grootste stunt om de hoek. Evident wordt dat allerminst. Knack Roeselare heeft uiteindelijk intrinsiek een stuk meer kwaliteit in huis. Maar met de steun van het thuispubliek zit er natuurlijk wel iets in. 

In Het Nieuwsblad van vandaag roept Knack-voorzitter De Nolf op om de ploeg massaal te komen ondersteunen. En gelijk heeft hij. Want uiteindelijk dienen zowel Menen als Roeselare hetzelfde doel: de volleybalsport promoten (vandaag zelfs op Radio 1/Sporza) en daar hoort veel publiek ongetwijfeld bij.

Nog dit: de bekerwedstrijd begint om 20u. Kom zeker op tijd, want Vauban zou wel eens uit zijn voegen kunnen barsten vanavond.

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.